Zdravo svima dragi ljudi!

Prvi put sam ovde, tek sam otvorila nalog i već imam molbu za vas! Da bas za vas! Za SVE vas, koji nekim čudom čitate ovo što ja pišem.

Da li će neko ovo uopšte pročitati? nadam se da vam neću biti dosadna... Nadam se da ću biti od pomoći... Nadam se da ćete vi pomoći meni...

Elem, osećam se OČAJNO. Znam da se na datum  08.11.2020. većina oseća očajno jer je ceo svet u vrlo poznatoj situaciji i momentumu i da se svako bori na svoj način ali moj način borbe je UŽASAN. Da, užasan, priznajem!

Znate, ja sam bez posla! O Bože, kako ovo surovo zvuči! Nakon 13. (i slovima: trinaest godina rada) ja sam nezaposlena! Ljudi moji, ja kao da tek sada shvatam ovo i kao da tek sada ovo osvešćujem!

Šta da kažem? Toliko godina sam radila u jednoj kompaniji i dala sve od sebe (danonoćni rad i trud) i sada imam toliko slobode (da, slobode, jer nakon tog iskustva - ovo je SLOBODA, ikao nemam ni dinara na svom  računu).

Ne znam kako da iskoristim slobodno vreme, nisam navikla da ne radim ništa (odnmosno, da čistim kao sumanuta i šetam psa 100 puta na dan. Čak se i on jadnik smorio od tolike šetnje=, a voli da šeta više nego da jede sočni batak). 

Izgubila sam sebe... Ne znam više ni ko sam... Pretvaram se da mogu da funkcionišem, da se borim a u stvari, ne znam kako dalje sa svojim životom... Iz kruga Pakla, došla sam u vakuum stanje... Ne znam koji korak da napravim dalje...

Išla sam kod psihologa (na savetovanje)... Nisam stekla uvid da mogu nešto tu da postignem (ako nemam para) te sam počela da istražujem šta mogu "samostalno" da učinim za sebe i za svoje mentalno stanje...

I odabrala sam vas! Da vas, da vas molim da mi pomognete i da se zejdno upustimo u kreiranje realnosti...

Ne znam da li ste čuli za to? Moderna/pozitivna psihologija? Neki će sada (ako uopšte čita neko) da pljuju ("bidnite" fini) a neko će me proglasiti ludom (pridružite se mojoj majci) a neko će možda i podeliti neko iskustvo... Naime, pročitala sam par knjiga (čitaj 20-ak) i odgledala videa (čitaj oko 600) na tu temu. Svi se kunu u metode, ovo radi, ja sam postigao ovo, ono i sl, pa rekoh, ajde da se naoružam čarobnim ljudima (a to ste vi) pa da počnemo zajedno da "testiramo" taj čuveni zakon privlačenja... Pa šta bude...Jeste li za?

Ako ništa drugo, uvek možete da mi postavljate pitanja tipa - Kako upropastiti svoj život za 10-ak dana, kako skuvati najodvratniji grašak koji ste ikada jeli, kako nemati smisla za modu i savremeni način života. Tu sam DrMr.

 

Pozdrav...